Objektumvédelem és Telephelyőrzés

A mai rendkívül versenyképes üzleti környezetben, amelyet állandó terror és rongálás fenyeget, minden vállalkozásnak, testre szabott vállalati biztonsági megoldásokra van szüksége.

 

Őrzendő területek lehetnek

Vállalatok telephelyei: A raktárak és logisztikai létesítmények jó lehetőség a nyersanyagok, szerszámok és a már elkészült termékek ellopására és ezzel az Ön megkárosítására. Az őreink kiképzésben részesülnek a vagyonának őrzésében, elvégzik a szükséges ellenőrzéseket és regisztrációkat, és együttműködnek az illetékes hatóságokkal.

Építkezések: Az új építési és felújítási helyszínek, tökéletes helyek a szerszámok, szerelvények, gépek, építési anyagok – ellopására és ezzel az Ön megkárosítására, valamint a már elvégzett munkák elrontására. Az őreink munkájuk során elvégzik a személy és teherforgalom ellenőrzése melett a kulcskezelést és a már befejezett, zárt részek biztosítását is .

https://libido-portugal.com/levitra-g…tugal/

Intézmények (Iskolák, Óvodák, Bölcsödék, Idős otthonok, Stb): Az intézmények fokozott biztonságot igényelnek, nemcsak a kintről jövő támadásokat kell kivédeni, hanem a belül keletkezett problémás helyzetek megoldása is nagyfokú felkészültséget igényel. Alkalmazottaink ellenőrzik a belépési jogosultságokat, a kilépési engedélyeket, felügyelik a belső rendet.

Hivatalok : A terrorfenyegetés, a gyűlölet, a bűncselekmények és az intolerancia által generált cselekedetek napjainkban egyre gyakoribbak. Intézményei kiszolgáltatottak lehetnek ezeknek a fenyegetéseknek, és mint ilyenek, professzionálisan szabott megoldásokat igényelnek. Cégünk szakemberei biztosítják az Ön intézményében a zavartalan munkavégzést, megelőzik vagy elhárítják a  bűncselekményeket és az erőszakos cselekedeteket, figyelik az elhagyott gazdátlan csomagokat.